yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir semtının degaje olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Olası yangın veya rastgele bir ateş durumunda binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları örgülmaktadır.

Camlı yangın kapıları veya ürkü barlı yangın kapıları başka yangın kapısı türleri arasındadır.

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk bünyenın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, mimarinın tasarruf sınıfı kadar faktörler yakıcı olmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa dosdoğru açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde Yangın Merdiveni Kapısı de sorum düzenıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page